Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Καλοκαίρι με ασφάλεια και συνέπεια

 
   Τώρα που το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά και οι άδειες αρχίζουν να χορηγούνται οι σκέψεις όλων είναι στους επιλεγμένους ή στους διαθέσιμους προορισμούς ηρεμίας και ανανέωσης!
   Οι διαχειριστές, προκειμένου να μην χάσουν τον έλεγχο των κοινοχρήστων αλλά και των κτιρίων που είναι υπεύθυνου, οφείλουν να έχουν λάβει τα αναγκαία μέτρα.
  Πρώτα πρώτα η έκδοση των κοινοχρήστων πρέπει να είναι πιο έγκαιρη από ποτέ έτσι ώστε να διευκολυνθεί η συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού των δαπανών της πολυκατοικίας χωρίς καθυστερήσεις και εκκρεμότητες. Βέβαια, πάντα στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μπορεί να υπάρξουν και ενδιάμεσες λύσεις ανάλογα την περίπτωση αλλά ο κεντρικός άξονας της πολιτικής του διαχειριστή θεωρούμε ότι πρέπει να είναι αυτός που μόλις περιγράψαμε.
  Ένα άλλο θέμα είναι η πρόνοια για την θέρμανση του χειμώνα. Με τις τιμές των καυσίμων να είναι σε σχετικά χαμηλότερα επίπεδα από αυτά του χειμώνα καλό είναι να γεμίσουν οι δεξαμενές πετρελαίου τώρα ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στο εγγύς μέλλον.
  Τέλος, κάτι που δεν λαμβάνουν υπόψη οι περισσότεροι είναι η ασφάλεια του κτιρίου. Ως γνωστό ο Αύγουστος και γενικά η περίοδος των διακοπών είναι η "Ανάσταση" των διαρρηκτών. Για τον λόγο αυτό καλό είναι οι διαχειριστές να ενημερωθούν για την πιθανότητα να να μείνει η πολυκατοικία άδεια κάποια περίοδο ή και σχεδόν άδεια (το ίδιο κάνει) ώστε να υπάρχει μια ανησυχία σε αυτούς που μένουν πίσω. Πιο ακραία είναι η λύση της εταιρείας security που θα μπορούσε να μισθωθεί από τους ενοίκους συνολικά (και να θεωρηθεί κοινόχρηστη δαπάνη) για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε να μειωθεί η ανησυχία και να απολαύσουμε καλύτερες και πιο ξένοιαστες διακοπές.

Αυτά για την ώρα. Καλή διασκέδαση!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου