Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Οργάνωση...οργάνωση...οργάνωση

  Αγαπητοί αναγνώστες,
  Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, ότι στις περισσότερες πολυκατοικίες η αλληλογραφία των ενοίκων μοιράζεται ή εκτίθεται σε κοινόχρηστο χώρο (τις περισσότερες φορές στον προθάλλαμο της κυρίας εισόδου του κτιρίου) με αποτέλεσμα να χάνονται λογαριασμοί, επιστολές και άλλα τέτοιου είδους προσωπικά αντικείμενα.
   Εκτός των άλλων, δεν πρέπει να λησμονείται και το γεγονός ότι όταν, στην προσπάθειά μας να ελέγξουμε την αλληλογραφία μας (αναγκαστικά όταν στιβάζεται στην είσοδο της πολυκατοικίας) γινόμαστε μάρτυρες προσωπικών δεδομένων άλλων ενοίκων οι οποίοι ενδέχεται να μην το επιθυμούν αυτό.
   Κατά συνέπεια, στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης και με σκοπό την διαφύλαξη της αρμονίας στις σχέσεις των ενοίκων, ο διαχειριστής οφείλει να λάβει απλά και πρακτικά μέτρα. Στην προαναφερθείσα περίπτωση ένα κουτί αλληλογραφίας για κάθε χώρο της πολυκατοικίας με ταμπελάκι που να αντιστοιχεί το όνομα με το κιβώτιο θα εξαφάνιζε κάθε σύννεφο αναξιοπιστίας και έριδας. Αν λάβει κανείς υπόψη του ότι το κόστος δεν είναι υψηλό (μεταξύ 20-30 ευρώ για το καθένα, αναφερόμενοι σε κανονικό μέγεθος με ύψος περίπου 25-30cm) και τα καταστήματα που μπορεί να τα προμηθευτεί κανείς είναι πολλά, πρόκειται για μια αξιόλογη πρόταση.

 
   Άλλωστε όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν η οργάνωση είναι ο μεγαλύτερος και αποτελεσματικότερος σύμμαχος ενός διαχειριστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου