Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Νέα Έκδοση της Εφαρμογής Κοινοχρήστων (1.1)

   Αγαπητοί αναγνώστες σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή και ευτυχισμένη χρονιά!

   Σε ότι αφορά τα δικά μας σας ενημερώνουμε ότι εκδώσαμε την έκδοση 1.1 της εφαρμογής μας με την διαφοροποίηση ότι πλέον ο διαχειριστής θα μπορεί να καταχωρεί σε κάθε ατομικό ειδοποιητήριο διαμερίσματος μια συγκεκριμένη ανακόινωση που μπορεί να αφορά την εξόφληση κοινοχρήστων περασμένων μηνών, την επισκευή βλάβης που αφορά το διαμέρισμά του και μόνο ή ότι άλλο έχει προσωπικό ή συγκεκριμένο χαρακτήρα και δεν αφορά το σύνολο της πολυκατοικίας.
   Τα παραπάνω κατέστησαν δυνατά με την προσθήκη μιας φόρμας που λέγεται "Ανακοινώσεις Διαμερισμάτων" και θα ανοίγει με το αντίστοιχο κουμπί που τοποθετήθηκε στην φόρμα "Ανάλυση Μηνιαίων Δαπανών".


   Πατώντας το συγκεκριμένο κουμπί ανοίγει η φόρμα που μας ενδιαφέρει και που στην οποία μπορούμε να καταχωρούμε ανακοινώσεις που αφορούν ένα και μόνο διαμέρισμα κάθε φορά διευκρινίζοντας τον μήνα, το έτος, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και φυσικά το διαμέρισμα που απευθύνεται.


   Αφού καταχωρήσουμε τις όποιες ανακοινώσει τα ατομικά ειδοποιητήρια (ας πούμε για τα διαμερίσματα  Α1 και Β1 του παραδείγματός μας) θα φαίνονται έτσι:

   Στο σημείο αυτό θα πρέπει να παραδεχτούμε την σημαντικότητα του feedback (ανατροφοδότηση) που προέρχεται από τους ίδιους τους χρήστες, δηλαδή εσάς! Έτσι προέκυψε και αυτή η εξέλιξη. Ελπίζουμε να το βρείτε χρήσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου