Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Δωρεάν Πρόγραμμα Κοινοχρήστων v2.0

   Αγαπητοί αναγνώστες, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ανεβάσει στο blog μας τη νέα έκδοση του προγράμματος υπολογισμού κοινοχρήστων δαπανών.
   Σας προτρέπουμε να την χρησιμοποιήσετε και να σημειώσετε τυχόν εισηγήσεις που θεωρείτε ότι θα την καθιστούσαν καλύτερη.
   Στο διαταύτα, οι αλλαγές που σημειώθηκαν αφορούν την διάκριση του τρόπου υπολογισμού των δαπανών σε πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση, αυτονομη με ωρομετρητές και αυτόνομη με θερμιδομετρητές.


   Με την νέα Τεχνική Οδηγία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (2427) διαφοροποιείται ο τρόπος υπολογισμού των δαπανών θέρμανσης σε κτίρια με ωρομετρητές και αντίστοιχα με θερμιδομετρητές. Εξ' ου και το πτυσσόμενο πλαίσιο που προτρέπει τον χρήστη να διευκρινήσει τον τύπο του συστήματος θέρμανσης στην πολυκατοικία του, ώστε οι υπολογισμοί να γίνονται με τον σωστό, κάθε φορά, αλγόριθμο.
   Ακόμη, προστέθηκε η δυνατότητα να προσθέτει ο κάθε χρήστης, πέρα των ήδη εισηγμένων εγγραφών, και άλλες υποκατηγορίες δαπανών (πχ αμοιβή κηπουρού, αμοιβή security κτλ) που θέλει να είναι διαθέσιμες μετά στην φόρμα με τις κατηγορίες δαπανών.
 
   Από κει και έπειτα, οι υπόλοιπες αλλαγές-αναβαθμίσεις έγιναν σε προγραμματιστικό επίπεδο και αφορούν τον κώδικα πίσω από τις φόρμες.
   Ελπίζουμε να το βρείτε χρήσιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου